Pozvánka na portál spolupráce

Vážení učitelia,
milí kolegovia,

pozývame Vás na Portál spolupráce. Pre niekoho je to úplná novinka, hoci pre  mnohých z Vás už dobre známe prostredie. Cieľom Portálu spolupráce je, ako napovedá samotný názov, spolupráca pri tvorbe digitálnych objektov (DO). Portál spolupráce je unikátny tým, že ho vytvorili naši zamestnanci a neustále ho vylepšujú a zdokonaľujú.

V nasledujúcom online seminári alebo hovorovo  „webinári“ nám dovoľte vysvetliť Vám, ako Portál spolupráce funguje. Veľmi nám záleží na tom, aby ste  si na Portál spolupráce čo najskôr  zvykli a naučili sa v ňom orientovať, a samozrejme pracovať a vytvárať storyboardy.

Počas samotného webinára môžete posielať svoje otázky nášmu odbornému zamestnancovi, ktorý Vás bude online seminárom sprevádzať. Na všetky položené otázky dostanete odpoveď, či už počas prebiehajúceho webinára alebo neskôr. Žiadna otázka však nezostane nezodpovedaná.

 

Tešíme sa na ďalší online seminár, ktorý sa uskutoční vo štvrtok 26.6.2014 o 21:00 na linku:

Otázky a diskusiu, prosím, smerujte na “Akadémiu autorov“. Slúži na komunikáciu (diskusiu), kde za pomoci našich odborných pracovníkov môžete riešiť vzniknuté problémy pri spolupráci (storyboardoch). Dostanete odpovede na svoje otázky, a pomôžete tak nie len sebe a nám, ale aj Vašim kolegom.

 

Pekný deň a veľa síl praje tím realizátorov národného projektu.